Ommy-account verwijderen

Hiermee verwijder je je Ommy-account en alle bijbehorende gegevens permanent:

De verhalen zelf en de kaartdata zijn gedeeld en niet aan je account gekoppeld; die blijven bestaan zonder verwijzing naar jou. Verwijdering is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt; de gegevens worden binnen 30 dagen ook uit reservekopieën verwijderd.

Heb je Ommy Pro? Je account verwijderen zegt je abonnement niet op. Zeg het eerst op in de Google Play Store: Abonnementen beheren.

Log je in met Google? Dan heb je hier geen wachtwoord. Verwijder je account in de app via Instellingen → Account verwijderen, of mail contact@heyommy.com.